lauantai 7. helmikuuta 2015

Iha kiva viikko

trol
nojuu mul on ollu iha sairaan hyvä viikko...

Kaikki alkoi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun yllätys yllätys, en saanut taaskaan unta. Se on mulla jo ihan normaalia, mutta tänä yönä tylsistyin liikaa ja menin koneelle. Mä oon nyt viime kuukausina vähänniiku löytäny Gerard Wayn uudelleen, ja olin tositosi allapäin ku olin kattonu et se keikka oli k-18. No, sinä yönä mä menin taas tutkimaan sitä keikkaa, ja mulle selvis että toisella sivulla myytiin lippuja jotka oli kaikenikäisille sallittu. Sitten maanantaina ostin liput mulle ja Ellalle.

Se keikka oli ihan HULLU. Oikeesti paras keikka missä oon käyny tähän saakka. Oon nyt ihkuttanu Gerardii ja My Chemiä vuosia, mut tykkään Gerardin uudest tuotannosta ihan sikana. Oli ihan upeeta kuulla se livenä. Tultiin kaks tuntii etuajas ja silti oli kauhee jono sisään :D Saatiin kuitenki hyvät paikat. Myönnän, et multaki vierähti pari onnenkyyneltä kun se juoksi lavalle. Sil oli myös hiton hauska lämppäri :D (alin kuva)

Palataan takaisin maanantaihin --->sain silloin lisää hyviä uutisia: Pääsin yhteen musikaalimme päärooleista! Jumaliste ku olin onneni kukkuloilla! Oon alkanu miettii tosi paljon, et haenki ehkä Kallioon lukioon, ja Torkkeliin vasta kakkossijalla. En haluis viel lopettaa esiintymistä.

Gerard jotenki inspiroi mua niin paljon. Tottakai se on ihana tyyppi ja söpö ja kaikkee sellasta, mut eniten mua koskettaa se, et se tekee just sitä mitä se haluaa. Se on siis sarjakuvapiirtäjä JA tekee musaa. Musta on aina tuntunut että mun pitää valita et mitä teen mun elämällä ja sitten panostaa siihen 100% mun ajasta. Ehkä mäki voin jonain päivänä tehdä just sitä mitä mä haluan? Siihen mä aion tästä lähtien työskennellä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti