maanantai 30. kesäkuuta 2014

pitkästä aikaa

ihanaa istua omalla sängyllä läppäri sylissä! Vaikka olinkin Lilyn mökillä vaan viikonlopun, se tuntui ikuisuudelta. Oli iha helvetin kivaa eikä hetkeäkään tylsää. Nolattiin ittemme kunnol aika monta kertaa, joten nauruu myös riitti :D

Tän mökkireissun lisäks en oo tehny paljo mitään.. On tullu käytyy magnum helsingissä, vapianossa ja mökillä. Juhannuksena poltettiin naapurisaaressa pikkuserkkujen kanssa kokkoa ja omalla saarella järjesteltiin mökit asumiskuntoon. Ihania serkkuja sain kans nähdä kunnolla pitkästä aikaa, ja se oli tosi jees. Kaiken sen ohessa ehdin ottaa pari kuvaa joista osan vois tännekin laittaa.

Olin myös viikonlopun Tampereella Sottiisimovesissa järkkäilemässä Loiste-festarin esiintyjiä paikalle. Se oli tosi kivaa. Oli oikeestaan vaan pari tuntii duunii mut muuten hilluttiin kirppareilla ja kahviloissa. Tuunasin omat tennarit, joista mulla ei vielä ikävä kyllä oo kuvaa.

Siellä Tampereella mulla puutu reisi. Se on vieläkin puutunut, eikä yleislääkäri tiedä mikä se on. Luultavasti joku rasitusvamman tapainen, koska se on kuulemma yhteydessä kipuun lonkassa. Kävin n. 2 vk sitten lääkärillä, ja se anto mulle tulehduskipulääkekuurin ja viikon lepoa jos se auttais. Neuvo sitten että ortopedille jos ei herää reisi. No ei ole herännyt vieläkään, ja nyt on tuntunut jopa vaan kävellessä kipua. Se on varmaan pahentunut. Nyt vaan ortopedin aikaa ootellessa. Harmittaa, koska mulla oli suuret suunnitelmat treenaamisen osalta, ja viimeset treenitki jäi nyt väliin. Toivottavasti tää saadaan nopeasti pois, ettei koko kesä mene siltä osin hukkaan. Nyt yritän vaan välttää rasitusta, ettei se enää tästä pahenis.

Seuraavaksi kuvaoksennus:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti